Late Summer Dance met DJ Dennis van der Geest

DJ Dennis van der Geest

DJ Dennis van der Geest

Tijdens de Najaarsfeesten in Hillegom zal er een groot feest zijn in de  sporthal van De Vosse. Na jaren is de Late Summer Dance Party weer terug in Hillegom! Dit jaar met leuke artiesten.

Dj Dennis van der Geest en Ronald Molendijk zullen een heuse DJ Battle  aangaan. Dit wordt ondersteund doormiddel van een saxofonist, gitarist  en vocalist. Voor DJ Dennis van der Geest is dit naast judo een grote  passie geworden, ooit begon met een paar draaitafels en wat discoplaten,  draait hij nu in clubs, op festivals en tijdens bedrijfsfeesten. Een aantal uren lang zullen zij samen de ene goede plaat na de andere ten gehore brengen. Als het publiek goed is opgewarmd zal René Froger het podium beklimmen.

Rene Froger

Rene Froger

DJ Ron Stutz zal deze feestelijke avond openen en afsluiten. De afgelopen jaren heeft Ron een stijl gecreëerd die het best omschreven  kan worden als funky, upbeat en vooral sexy house music. Daarnaast krijgt hij elk publiek los met zijn mix van electro, breakbeat, rock,  techno, classics en veel bootlegs, wat voor een frisse, spannende en vernieuwende sound zorgt.

Er kunnen nog  kaarten kunnen worden gekocht bij: Kapper Eric, Spierings Herenmode, Zomerzorg en Vivant Frank Evers á €20,-. Ook zullen er nog kaarten aan de deur worden verkocht. Hierbij geldt echter wie het eerst komt wie het eerst maalt.